nike sneakers dam

Hier werden sonstige Anfragen zum Board beantwortet
Fabian Joe
Newbie
Beiträge: 3
Registriert: Di 10 Sep, 2019 03:52

nike sneakers dam

Beitragvon Fabian Joe » Di 10 Sep, 2019 05:08

Sneakeren beryktad för att få den stora mannen fotbollsskor nike Michael Jordan i problem med ligan slår återförsäljare igen. Den eftertraktade Air Jordan 1 Retro High OG "Bred" är tillbaka, och vi kan inte vänta med att få tag på ett par. Med den klassiska Bulls colorwayen i svart och rött, kan sneakeren vara en av de bästa utgåvorna i år. Utrustad med "Nike Air" -logotypen på tungan ger sneakeren minnen från de gyllene dagarna. Sneakeren är planerad att släppa 28 december, missa inte det här paret. Här får vi en ren titt på skon och vad som finns i väntan för den kommande utgåvan.

Slutligen toppar en vit mellansula och iskalla genomskinlig yttersula allt av. Om du tror att det kommer att finnas fler färgvägar på AJ1 i år, är Air Jordan 1 Retro High OG Court Purple Purple nästa i nike air max thea raden, och det är senare detta falla. Stilen följer den klassiska återgivningen av svart tå, men detta par sportar domstol lila på hälen, tåboxen, yttersulan och Nike Air-tungetiketten, medan vit täcker sidopanelerna och mellansula. Slutligen kompletterar svarta överlägg i hela läderöverdelen, vingarnas logga på vristarna, tungorna och nike tofflor snören designen helt och hållet.

Air Jordan 1 Retro High OG Court Purple är en ny färgväg av silhuetten och släpper officiellt i GS-storlekar. Stilen följer den klassiska återgivningen av svart tå, men detta par sportar domstolen lila på hälen, dess tåbox, yttersula och Nike Air-tungetiketten, medan vit täcker sidopanelerna och mellansulan. Till skillnad från mäns storlekar kommer GS-storleken att innehålla vita tungor. Slutligen svarta överlägg i hela läderöverdel, vingarlogotyp på anklarna och snören fullbordar designen. Med en Bred Toe-färgblockering markeras denna Air Jordan 1 High av en livlig Court Purple som kan nike huarache dam ses på tåboxen, fotled, häl, tungetag och yttersula i gummi.

Air Jordan 1 Retro High OG Defiant (Couture) firar modesamhället och den djärva tävlingsremsan på dess övre hämtar inspiration från den berömda AJ 1 "Banned" colorway. Sportar en blandning av svart och gym rött med Muslin, sneakerens svarta skinnöverdel är detaljerad med den röda förbjudna-inspirerade bar som täcker Swoosh-logoerna och tvärs över hälen. Komplettera utseendet är svarta och röda Nike Air-tungetiketter, vingarna på de övre vristarna och en muslin-färgad gummisula. Modesamhället och den berömda AJ 1 "Banned" colorway inspirerar denna nya Air Jordan 1 Retro High OG Defiant (Couture ) och det debuterar i morgon.

Täckt i en blandning av Black and Gym Red med Muslin, sneakerens svarta skinnöverdel är detaljerad med den röda Banned-inspirerade baren som täcker Swoosh-logoerna och tvärs över hälen. Efter att ha slutfört designen är svarta och röda Nike Air-tungetiketter, vingarna på de övre vristarna och en muslin-färgad gummisula. Jordan Brands sommarkollektion 2019 inkluderar denna Air Jordan 1 Retro High OG Defiant Tour Yellow. Sneakeren är utformad i det klassiska temaet "Black Toe" och definieras av babyskor nike röd sömnad i hela skinnöverdelarna. Modellen har också oavslutade Swooshes som är framträdande på den yttre laterala delen av silhuetten, medan de inre delarna har ljusgul Swooshes.Zurück zu „Fragen & Antworten“